Remodelació del Bloc

28 01 2013

Una de les propostes del meu gener (que com cada any n’ha de tenir moltes!) és fer el bloc més gestionable, eliminar les pestanyes que no s’utilitzen (ja sabem tots que els propòsits inicials d’un projecte normalment no coincideixen amb les necessitats del dia a dia) i facilitar la recerca.

De moment ja he fet alguna modificació de la columna de mà dreta. Veureu que hi he afegit una pestanya per agrupar totes les associaciacions i entitats, instituts i grups de recerca que fins ara tinc linkats (i n’hi he afegit de nous) i també hi ha alguna nova agenda d’activitats a la pestanya d’Agendes.

Alhora he eliminat dues pestanyes que crec que han quedat sense valor: la de “Projectes”, doncs tot el que es fa ja surt publicat a notícies, i la de “Sabies que…” que no puc portar al dia i que, per tant, crec que es millor deixar en suspens (de moment). Espero poder tenir substitut per elles (s’accepten suggeriments…)

Paralel.lament, si sabeu d’algun bloc o web que m’hagués deixat i us sembla interessant de linkar, me’l poder fer arribar, així anirem agrupant entre tots el que ens interessa a la Cocota. (em podeu fer arribar la informació a: laiacreusg@gmail.com o a través de l’apartat de comentaris de la primera pàgina de la Cocota).

Finalment, he pogut incloure algun currículum més a l’apartat “Investigadors” i animo a tothom que es dediqui al temes que toquem al bloc (de l’Alt Urgell i entorns), tant professional com amateur, que hi pengi el seu (només m’heu de contactar).

Gràcies

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: