L’Oficina de Turisme de la Vall de Lord ha rebut durant l’any 2012 més de 1.000 visites

28 01 2013

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Nació Solsona, 23 gemer 2013)

Durant el passat 2012, l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord ha rebut exactament 1.035 visites presencials, el que vol dir una consolidació de visitants respecte l’any anterior que han volgut conèixer i rebre informació dels municipis de la Vall de Lord (Sant Llorenç de Morunys, La Coma i La Pedra i Guixers).Del total de visitants rebuts a l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord cal destacar que el 52% del total són de Barcelona; el 12% provenen de Girona i el 11% de Lleida. De la resta de l’estat el primer lloc l’ocupa els visitants d’Andalusia, seguit dels de Madrid i de la Comunitat Valenciana. A nivell de la resta del món, el primer lloc l’ocupa França, seguit de Bèlgica, Anglaterra i Holanda.

Punt d’Acolliment del Centre BTT Solsonès – Vall de Lord

L’Oficina de Turisme de la Vall de Lord és el punt d’acolliment del Centre BTT Solsonès-Vall de Lord. Aquest centre, inaugurat el juliol de 2002, disposa d’unes noves instal·lacions amb servei de lloguer, rentat i manteniment de bicicletes i de dutxes per als usuaris.

El Patronat de Turisme del Solsonès valora molt positivament que s’hagin rebut més de 1.000 visites a l’Oficina de Turisme de la vall de Lord i destaca que enguany ha augmentat la demanda de rutes per fer a peu i sobretot en bicicleta tot terreny tan per part dels clients dels establiments hotelers, de turisme rural, càmpings i albergs de la comarca, com per part dels mateixos usuaris del Centre BTT.

D’aquesta forma es segueix potenciant els serveis del Centre BTT, i a la vegada, es continua disposant d’un espai suficient per a desenvolupar les funcions que s’hi destinen amb l’equipament necessari per a normalitzar les activitats de l’Oficina de Turisme.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: