Reflexions

17 01 2013

Bon any a tots,

ja em perdonareu el retard en publicar noves notícies, he tingut uns mesos complicats. Amb tot, agraeixo a tots aquells que encara aneu entrant (a veure què li ha passat a la desapareguda!). Estic aquí, gairebé a punt per tornar-m’hi a posar (sort que és hivern i no hi ha tanta intensitat d’activitats com a l’estiu!!)

Bé, comencem, doncs.

Ja faig tard per avisar de la xerrada d’avui dijous 17 de gener, a les 20:00 h. a la Capella de la Immaculada, conferència “El rol de la dona al llarg de la història“, a càrrec de Josep Maria Solé Sabaté, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona i director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs-Fundació Pública de la Diputació de Lleida. Quedi escrit, però.

Demà divendres 18 mateix a les 20:00 h. a la Capella de la Immaculada, hi ha la presentació del llibre “Lo niu dels bandolers de Catalunya. Els setges del castell d’Arsèguel (1588-1592)”, editat per l’Ajuntament d’Arsèguel i Edicions Salòria de la Seu d’Urgell, a càrrec de Carles Gascón, tècnic de patrimoni del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, i de l’autor del llibre, Lluís Obiols Perearnau.

I diumenge 20 de gener, a les 18:00 h. a Sant Domènec, Concert de Sant Sebastià a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell.

Espero que en gaudiu!

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: