17 nov: Inauguració de l’exposició: “Senyús, memòria recuperada”

15 11 2012

 Aquest dissabte 17 de novembre s’inaugura l’exposició “Senyús, la memòria recuperada” que tindrà lloc a les 17 hores a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

L’exposició se centra en un recorregut per la història i la vivència al voltant de Senyús a través de tres manifestacions de la memòria:

– la memòria del sentiment, relacionada amb les expressions de l’enyorança i de les emocions per part de fills del poble així com per part de visitants, estudiosos i excursionistes.

– la memòria personal basada en la presentació de més d’un centenar de fotografies cedides per particulars, antics veïns del poble i els seus descendents i actuals residents.

– la memòria col·lectiva, aquella part del record que es manté perdurable en el temps i compartit de forma oberta i universal gràcies al paper d’institucions de la memòria com arxius i biblioteques i que en el context d’aquesta exposició recupera exemples bibliogràfics i documentals sobre Senyús custodiats en aquests centres culturals.

 La inauguració inclourà la xerrada de Víctor Boix “Senyús, abans i ara” així com la presentació de l’obra poètica de Carme Espluga.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: