20 oct: Ruta Literària per Andorra la Vella

9 10 2012

(Font: Biblioteca Nacional d’Andorra)

La Biblioteca Nacional d’Andorra ha preparat una segona ruta literària pel centre històric dd’Andorra la Vella  i us convida a participar-hi. Serà eldissabte dia 20 d’octubre a les 11 del matí. La convocatòria serà a la Biblioteca Nacional (casa Bauró)

La ruta s’emmarca dins la programació d’activitats de tardor amb la intenció de commemorar el Dia de les bibliteques (24 d’octubre).

El punt de partida serà la Placeta Sant Esteve; i el punt d’arribada, la Plaça Príncep Benlloch. El recorregut tindrà una durada d’una hora aproximadament.

L’itinerari serà el següent:

1. Placeta Sant Esteve

2. Hotel Mirador i Casa de la Vall

3. Placeta Monjó

4. Cal Cisco de Sans

5. Placeta de la Consòrcia

6. Església de Sant Esteve

7. Plaça Príncep Benlloch

L’activitat pretén descobrir diversos llocs del barri des d’un punt de vista diferent: la mirada que ens aporten els autors que un dia els van fer servir a les seves obres.

En aquest sentit, el centre històric d’Andorra la Vella va ser un dels llocs més visitats per viatgers, periodistes, cronistes i literats, que ens han deixat com a testimoni del seu pas uns relats excel·lents. En el decurs de la ruta es llegiran alguns fragments als mateixos escenaris que van inspirar els autors.

A les lectures s’intercalen llibres de viatge amb novel·la i poesia. Els paràgrafs seleccionats són curts, però ben significatius. Tot plegat, constitueix una combinació interessant i amena.

S’inclouen textos de Salvador Espriu, Lluís Capdevila, Joan Peruga, Antoni Morell, Francesc Viadiu, Hepburn Ballantine, Artur Osona, Birger Mörner, V. C. Scott O’Connor i Miquel Martí i Pol.

L’activitat està prevista per a un grup de vint persones aproximadament i cal inscriure-s’hi. Únicament heu de contactar amb la biblioteca mitjançant un correu electrònic o una trucada telefònica i facilitar-los nom i cognoms, telèfon i correu electrònic.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: