Activitats al Parc Natural de l’Alt Pirineu

27 09 2012

(Font: Equip del Parc Natural de l’Alt Pirineu)

BOLETS DE TARDOR

Tímidament comencen a sortir els primers bolets. Els plegarem, en farem l’identificació i una xerrada ens aproparà una mica més aquest fascinant món.

Dissabte 29 de setembre. Alt Urgell.

 

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

Per celebrar la setmana de la mobilitat sostenible l’Ajuntament de la Guingueta d’Àneu i Consorci de Turisme de les Valls d’Àneu amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu han organitzat diferents activitats:

  • Dissabte 29 de setembre a les 10h: Passejada fins a Sant Pere del Burgal. Sortida des de la plaça de l’Església d’Escaló
  • Dissabte 29 de setembre a les 18h: Passejada pels voltants de la Torrassa i la Mollera d’Escalarre per conèixer la seva flora i fauna. Sortida des de la plaça de davant l’Ajuntament de la Guingueta d’Àneu.

Per realitzar la inscripció cal que truqueu als següents telèfons: Tel. 973626345 o 649387318

DIA MUNDIAL DELS OCELLS

Aquest any per celebrar el Dia Mundial dels Ocells us proposem diferents activitats:

  • Diumenge 7 d’octubre: Jornada d’anellament científic: anellament d’ocells al bosc de ribera de la Mollera d’Escalarre (Valls d’Àneu). Per qui hi estigui interessat i de manera opcional es pot col·laborar en el muntatge de xarxes que es farà el dissabte 6 d’octubre entre les 18 i les 19 hores.
  • Diumenge 7 d’octubre: Itinerari del riu de Salòria (Os de Civís, Alt Urgell): passejada ornitològica per descobrir les espècies d’ocells de muntanya i els seus hàbitats. Per inscriure’s a aquesta activitat cal fer-ho a Turisme Seu (Tel. 973 35 15 11) o bé al Consell Comarcal de l’Alt Urgell (Tel. 973 35 31 12)

EXPOSICIONS

Del 6 d’octubre al 4 de novembre podeu visitar l’exposició La Muntanya Construïda al Centre d’Interpretació de la vila closa d’Escaló.

L’exposició Muntanya Construïda és un ampli recull de les formes construïdes i permet acostar-se als tipus de vida que han existit a la zona del Parc i, per extensió, a d’altres valls del Pirineu català. A través de 12 plafons, l’exposició permet recórrer el Parc i conèixer des de la xarxa de camins, els ponts i palanques, les bordes i tot tipus de construccions agrícoles i ramaderes fins a un tipus d’indústria avui dia obsoleta i les construccions militars més recents.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: