Èxit de participació a la Ruta del Formatge.

8 08 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 30 juliol 2012)

La Ruta del Formatge, tres sortides per conèixer formatgeries artesanes organitzades per l’Espai Ermengol, ha obtingut èxit de participació amb una setantena de persones que han pogut conèixer de primera mà els formatges artesans que s’elaboren a l’Alt Urgell.

Concretament, els participants han pogut visitar les formatgeries Mas d’Eroles d’Adrall, Serrat Gros d’Ossera i Baridà de Bar. Aquestes sortides s’iniciaven a l’Espai Ermengol per visitar la segona planta dedicada al formatge, on els participants han pogut visionar un audiovisual informatiu sobre la Cooperativa Cadí i degustar productes d’aquesta productora de formatge i mantega amb denominacions d’origen protegides. Cada ruta ha culminat a les poblacions alturgellenques per visitar cadascuna de les tres formatgeries.

Aquesta proposta cultural i agroalimentària, que ha tingut lloc durant tres diumenges del mes de juliol, s’ha emmarcat en la programació de Les Rutes Guiades a la Seu d’Urgell i comarca, que enguany s’ha fixat en els productes de qualitat fets a la zona.


Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: