La casa de l’Ós del Pirineu.

7 08 2012

(Font: Equip del Parc Natural de l’Alt Pirineu)

El passat 22 de juliol es va inaugurar oficialment la Casa de l’Ós dels Pirineus, el primer centre d’interpretació sobre l’espècie a Catalunya. Aquest nou equipament ocupa l’històric edifici de Casa Sastrés d’Isil, que s’ha transformat en un espai de divulgació innovador sense perdre la seva estructura original.

L’espai acull una exposició amb mòduls interactius que explica de forma lúdica diversos aspectes de la vida del plantígrad als Pirineus, un documental amb espectaculars imatges inèdites i d’alta qualitat i una botiga amb marxandatge sobre l’ós. Paral·lelament, l’equipament acollirà exposicions temporals vinculades al territori i un punt d’informació del Parc Natural de l’Alt Pirineu. La visita a la Casa de l’Ós dels Pirineus es pot completar recorrent, preferentment amb un dels guies de l’equipament, un dels dos itineraris que transcorren pels voltants del poble i la ribera d’Isil.

La Casa de l’Ós dels Pirineus és una iniciativa d’Accionatura i la Fundación Oso Parco que compta amb la col·laboració del Parc Natural de l’Alt Pirineu (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural), l’Ajuntament de l’Alt Àneu i l’EMD d’Isil i Alós. La iniciativa ha rebut el suport econòmic del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, Endesa i l’Obra Social “la Caixa”.

La Casa de l’Ós dels Pirineus, és oberta tots els dies entre les 10 i les 14h i les 16 i les 20h. Per a més informació consulteu el web www.accionatura.org

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: