Neix KulturPyr, l’eina per a a cooperació cultural al Pirineu.

1 08 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (font: El Periòdic d’Andorra, 25 juliol 2012)

La Comissió de Cultura de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) presentarà la propera tardor la plataforma per a la cooperació cultural Kulturpyr. Es tracta d’una eina útil per al coneixement dels projectes i agents culturals dels territoris que formen part de la CTP i que són els següents: Andorra, Aquitània, Aragó, Catalunya, Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus, Navarra i País Basc.

Kulturpyr vol ser una font de recursos culturals i, per a això, s’hi poden donar d’alta tant administracions públiques com també entitats privades, equipaments, programes i projectes. En aquest sentit, l’Executiu posa de relleu que donar-se d’alta a Kulturpyr suposa un valor afegit que afavoreix que altres recursos culturals interessats a buscar socis per a possibles projectes de cooperació puguin trobar vincles sòlids i efectius per materialitzar una iniciativa.

El Govern d’Andorra, com a membre de la CTP, vol promoure la cooperació entre els agents culturals andorrans amb la finalitat que puguin connectar-se amb agents d’altres territoris que estiguin oberts a la cooperació cultural.

La plataforma es presentarà durant el proper mes de novembre del 2012. Prèviament, del 16 de juliol al 28 d’octubre, s’hi podran donar d’alta els recursos culturals interessats a formar part de Kulturpyr en una primera fase. Per donar-se d’alta cal accedir en aquest enllaç.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: