Andorra Turisme presentà el PassMuseu 2012.

1 08 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 3 juliol 2012)

Andorra Turisme va presentar a inicis de juliol el PassMuseu 2012, un abonament que inclou la possibilitat de visitar 18 instal•lacions museístiques a un preu de 19 euros. Aquest passaport, que tindrà una vigència d’un any per al visitant que l’adquireixi, serà gratuït per als menors de 10 anys.

Com a novetat, el PassMuseu inclou en la llista de museus a visitar, el Centre d’Interpretació de l’Aigua i el Madriu (CIAM) i també s’amplien els espais on es pot adquirir aquest abonament. D’aquesta manera, a part de les oficines de turisme i els museus, ara també es podrà trobar als diferents allotjaments turístics, agències de viatges, establiments comercials i també centres d’oci.

Amb aquesta iniciativa es dóna continuïtat al Passaport de Museus del 2011 dels quals es van vendre 1.059 abonaments i es van registrar 5.178 visites amb una mitjana de 4,8 museus visitats.

L’objectiu del Pass Museu és crear un sistema que reuneixi totes les entrades de tots els museus d’Andorra, ja siguin públics o privats, descrivint el seu contingut i ubicació.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: