L’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell acull una exposició digital de postals del fons Plandolit

11 06 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 11 juny 2012)

Amb motiu de la celebració de la Setmana Internacional dels Arxius, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell inaugura una mostra digital en què es projecten més de 200 postals digitalitzades del fons Plandolit que reflecteixen amb precisió i naturalitat la vida quotidiana de la primera dècada del segle XX. Les postals, rebudes per Guillem de Plandolit entre 1902 i 1909, són d’una procedència i d’una temàtica molt diversa i transporten l’espectador al món urbà de ciutats com Berlín, Viena, París, Barcelona, Madrid, el Caire i moltes altres localitats d’Europa i el Nord d’Àfrica, fet que palesa la intensa xarxa de contactes i amistats del fotògraf.

Les imatges, que varen ser ingressades a l’Arxiu Comarcal pel seu titular, Miquel Planella, important cronista visual i recuperador de la memòria gràfica de la Seu d’Urgell i comarca, han estat digitalitzades per l’alumne en pràctiques Joan González en el marc del programa de qualificació professional inicial (PQPI) del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L’exposició digital es pot visitar a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell del 8 de juny al 6 de juliol de 2012, de 8 a 15 hores.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: