L’IDAPA impulsa un llibre i un CD sobre les cobles del Peirot

26 04 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 23 abril 2012)

Aquells que encara no veuen clara la unitat de l’Alt Pirineu i Aran poden afanyar-se a buscar el llibre Les cobles del Peirot. Un fil entre el passat i el present i ho veuran més clar. Els que ja ho tenen clar fa dies, gaudiran d’allò més amb aquesta obra de recent publicació que va acompanyada d’un CD elaborat per l’Artur Blasco amb versions inèdites de les cobles més pirinenques i més tradicionals. El treball s’ha pogut fer gràcies a l’impuls de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) i és a les llibreries des de divendres passat.
La iniciativa és el resultat de la suma d’esforços de persones il·lusionades amb el patrimoni i compromeses amb el territori. Músics de prestigi reconegut i joves aprenents, associacions musicals, professors d’universitat i erudits pirinencs que durant anys han recopilat estrofes i variants de les cobles cantades en qualsevol indret muntanyenc.

El llibre ha estat el primer treball coeditat per Garsineu i Edicions Salòria i el CD ha estat pensat i treballat per la Fundació Privada Artur Blasco.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: