Martinet va acollir la presentació del mapa-guia de Memòria Democràtica al Pirineu.

13 04 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 4 abril 2012)

El dimarts 3 d’abril es va presentar a Martinet el el mapa-guia que recull informació dels espais de memòria democràtica del Pirineu. Es tracta de museus, centres d’interpretació, itineraris i patrimoni recuperats a l’Alt Urgell, la Cerdanya, els Pallars i la Val d’Aran.

La presentació ha anat a càrrec de Josep Castells, alcalde de Montellà i Martinet, Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic, i Diana Mampel, Subdirectora General de Memòria i Pau.

El mapa-guia Pirineus, territori de memòria posa a l’abast dels ciutadans, en un fullet, informació per visitar 20 espais de memòria. La majoria estan relacionats amb la Guerra Civil, però també se’n poden visitar de vinculats a d’altres períodes, com ara la Segona Guerra Mundial, la lluita del maquis antifranquista o la postguerra.

Hi destaquen els dos centres de referència: la Presó Museu Camí de la Llibertat de Sort i el Parc dels Búnquers de Martinet. Ha estat editat amb el suport del Memorial Democràtic, la Direcció General de Relacions Institucionals i el Parlament.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: