El projecte Boscos de Muntanya inicia temporada i s’extén a la Vall d’Aran.

13 04 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 4 abril 2012)

Aquest dilluns passat ha començat a Bossòst la sisena edició del projecte Boscos de Muntanya-Bergwaldprojekt, destinada a acostar les persones als boscos a través del voluntariat.

Durant dues setmanes un total de trenta persones voluntàries treballaran acompanyades de l’equip del projecte, condicionant camins forestals i realitzant aclarides en boscos d’avet.

Aquest any Boscos de Muntanya treballarà per primer cop en els boscos de tres comarques del Pirineu català: la Val d’Aran, la Cerdanya i el Pallars Sobirà, esperant poder acostar un total de 120 persones. Durant la primera setmana s’incorporaran 9 nous caps de colla mitjançant una formació pràctica a bosc sobre treballs forestals i conducció de grups de voluntariat.

La setmana del 9 al 15 d’abril s’ampliarà per primer cop les estades per a adults als mesos de primavera. L’edició d’aquest any continuarà el mes de juliol a la Cerdanya amb tres torns, entre el 16 de juliol i el 5 d’agost, i al Pallars Sobirà, entre el 6 i el 26 d’agost.

Les inscripcions ja estan obertes a la web http://www.projecteboscos.cat. En total es preveuen executar un total de 8 setmanes durant el 2012, doblant el nombre de setmanes i participants de l’any anterior.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: