El càrrec per dirigir el Madriu es dirimeix entre 4 candidats.

6 04 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: A.D: pel Diari d’Andorra, 30 març 2012)

El càrrec de director executiu del Madriu es dirimirà finalment entre quatre candidats, després de la selecció inicial que ahir van fer els cònsols que formen part de la comissió de gestió; de moment opten per no avançar cap nom, cap preferència, més enllà d’assenyalar que totes les candidatures rebudes –vuit en total en primera instància– es corresponen amb el perfil.

Els preseleccionats són “persones del país, amb perfils de formació, professionals i d’activitat política i de gestió bastant bons”, explicava el cònsol major encampadà, Jordi Mas, que enguany ostenta el càrrec de president de l’òrgan rector de la vall declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.
El nou director haurà d’estar designat abans del 30 d’abril, termini màxim que ve determinat pel pla de gestió mateix. El seu salari sortirà de les aportacions realitzades des dels quatre comuns –Andorra la Vella, Sant Julià de Lòria, Encamp i Escaldes-Engordany–, que en aquest exercici ja va ser de 60.000 euros en conjunt. Les seves responsabilitats se centraran a executar les decisions de la comissió de gestió, fer-se càrrec dels recursos humans i fer el pressupost i assumir les funcions financeres, com la liquidació de comptes.

Una altra de les tasques que estan fent és la convocatòria del consell assessor, on només queden les entitats ecologistes per comunicar qui en serà el seu portaveu. El de la Unesco ja està designat i per part del Govern la representació ha recaigut en el ministre de Cultura, Albert Esteve. Els cortalans ja han escollit el seu portaveu a l’òrgan assessor.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: