La IGP Vedella dels Pirineus Catalans es promociona a la Fira Natura de Lleida.

16 03 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 8 de març de 2012)

El Consell Regulador de la IGP Vedella dels Pirineus Catalans (IGPVPC) estarà present aquest cap de setmana a la catorzena edició de la Fira Natura que se celebra a les instal·lacions de Fira de Lleida des de divendres fins diumenge i que té com a objectiu difondre un estil de vida saludable i harmoniós amb la natura, a través de tallers, conferències, projeccions, mostres i mercats, exposicions i activitats lúdiques. La IGP Vedella dels Pirineus Catalans assistirà a aquesta fira amb un estand promocional on s’explicaran les virtuts de la nostra carn i la seva contribució a la preservació de la cultura i el paisatge pirinenc.

Es donarà especial importància als beneficis per la salut que aporta el consum de la carn de “Bruneta”; única marca que es pot trobar al mercat, comercialitzada per l’empresa MAFRISEU de la Seu d’Urgell, etiquetada amb el logotip IGP Vedella dels Pirineus Catalans. A més,a l’estand també s’oferiran als visitants de Fira Natura diferents tastos de productes elaborats amb la nostra carn de vedella i es repartirà material promocional.

La presència de la IGP Vedella dels Pirineus Catalans durant tot el cap de setmana a Fira Natura de Lleida és l’inici de la campanya de promoció i sensibilització al consumidor que continuarà en els propers mesos amb una presència a diferents fires i mercats que es fan tan al Pirineu, com a les comarques de Ponent i a la zona d’influència de Barcelona.

També en les pròximes setmanes la IGP Vedella dels Pirineus iniciarà una presència activa a les xarxes socials amb una nova pàgina web http://www.vedellapirineus.cat, presència a twitter i també a facebook, on des de fa unes setmanes ja hi té un perfil que es va actualitzant amb la informació que es genera des del consell.

Els únics amb segell europeu de màxima confiança

La IGP Vedella dels Pirineus Catalans és la única carn de vedella del nostre país que ha aconseguit el màxim reconeixement atorgat per la Unió Europea que certifica que els nostres vedells de raça bruna són nascuts, criats, sacrificats i comercialitzats a Catalunya. La IGP només comercialitza la seva carn amb la marca registrada “Bruneta”, que agrupa la producció d’un centenar de petites explotacions ramaderes del Pirineu que treballen respectant els animals i tenint cura del medi ambient i del territori. “Bruneta”, a més de bona, tendra i gustosa, és font de salut i benestar. Aporta el ferro i les proteïnes necessàries pel creixement dels més petits; és adequada per les persones que fan dieta i potencia el nostre estat d’ànim.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: