El Centre de Fauna de les Planes de Son incorpora quatre noves espècies

16 03 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 13 març 2012)

L’Obra Social de CatalunyaCaixa ha introduït quatre noves espècies al Centre de Fauna de les Planes de Son, conegut actualment com a Món Natura Pirineus. Són la marta, la fagina, el gat fer i el trencalòs. Aquest fet respon a la línia de preservació de la fauna salvatge i la conservació de les espècies protegides.

Els responsables del centre destaquen la presència del trencalòs, pel fet que forma part del Programa Europeu de Preservació d’Espècies en Perill, de la Fundació per a la Conservació dels Voltors.

La incorporació dels nous animals ha generat la necessitat d’adequar les instal·lacions del centre. Per això, s’ha ampliat el nombre de tancats on hi viuen. Actualment el Centre de Fauna ja preserva un total d’onze espècies diferents. Els que ja hi havia actualment són el cabirol, l’isard, la guineu, la geneta, el linx, el teixó, el gall fer.

L’edifici s’ha dotat d’un sistema d’observació via càmeres de seguiment teledirigides. Això permet obtenir imatges (fixes i de vídeo) dels comportaments d’aquestes espècies, fet quasi impossible a la natura.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: