L’escriptora Rosa Nebot va presentar la seva última novel.la després de l’hivern.

4 03 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 22 febrer 2012)

Òmnium Cultural de l’Alt Urgell va proposar el dijous, 23 de febrer, la presentació de la novel.la “Després de l’hivern”, de l’escriptora Rosa Nebot. L’acte tindrà lloc a les 20.00 hores al Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

Amb Després de l’hivern, l’autora relata la història d’una nissaga familiar de tres generacions que es mou entre el Pallars Sobirà i la Barcelona dels anys cinquanta. Rosa Nebot torna així a fer un retrat familiar i històric de la societat catalana a la segona meitat del segle XX, una època reflectida també a Fang i llimones, la seva primera novel·la.

Biografia de Rosa Nebot

L’autora del llibre, Rosa Nebot i Carrió (Barcelona, 1934), prové de l’àmbit docent. Ha treballat durant més de trenta anys com a professora de català per a adults. S’hi va iniciar acabada la dictadura amb el reciclatge de mestres i professors d’institut per tal de capacitar-los per exercir l’ensenyament en català i posar en marxa la immersió lingüística. També ha col·laborat amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i ha participat, com a coautora, en l’elaboració de manuals d’aprenentatge de la llengua.

La seva vocació literària ha excel·lit en la narració curta i la novel·la. Després de rebre el reconeixement en diversos certàmens, Columna Edicions li va editar, el 2008, Fang i llimones, una obra ambientada bàsicament en ambients urbans.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: