“Made in Alta Ribagorça”

14 02 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 14 febrer 2012)

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha presentat el nou eslògan per promocionar el turisme a la comarca. L’eslògan es diu “Made in Alta Ribagorça” i la presentació es va fer en un acte en el qual hi van participar més de 50 persones entre hotelers i responsables de cases rurals i càmpings, d’empreses d’esports d’aventura, de senderisme, restauradors i productors agroalimentaris (amb aquests últims, el Consell ja hi ha començat a treballar de forma conjunta).

Segons Josep Lluis Farrero, vicepresident i conseller de turisme “el que pretenem amb l’eslògan és posar en valor tots els recursos existents a la comarca tot reforçant el sentiment de pertinença a l’Alta Ribagorça”. L’elecció de l’eslògan ha estat fruit d’un llarg treball de camp. El que volem comunicar és que som una comarca molt rica en patrimoni natural, patrimonial, etc, i és la forma de dir que aquí no només tenim Parc Nacional i Romànic, que és fonamental per a nosaltres: disposem de molts altres recursos complementaris”.

D’altra banda, Jose Antonio Troguet, president del Consell Comarcal, va comentar la seva satisfacció per l’acceptació que ha tingut en el sector la proposta. També va afegir que “Malgrat els pocs recursos de què disposem en aquesta àrea, intentarem trobar-ne d’altres i dirigirem la despesa en aquelles actuacions que creiem que funcionaran millor”

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: