La Seu acollirà el tercer cicle de cantautors i música folk.

14 02 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 14 febrer 2012)

Durant el mes de mar la Seu d’Urgell es convertirà en capital dels cantautors i de la música folk. Cada dimarts d’aquest mes se celebrarà un concert al Bar Segle XXI, al carrer de l’Orri, 24. El concert que donarà inici al 3r Cicle de Cantautors i Música Folk de la Seu d’Urgell es farà el dia 6 de març a dos quarts de nou de la nit. El cicle està organitzat per l’entitat GR3–Plataforma Cultural i de Lleure. Els artistes que participaran en el Cicle seran músics de renom com Pau Alabajos, els grups de música tradicional Arboliach i la Sonsoni, i les Escoles Folk del Pirineu i l’Escola Municipal de Música.

La iniciativa sorgeix arran de la poca oferta de música en directe que hi ha arreu de l’Alt Urgell quan, paradoxalment, hi ha una gran quantitat de músics i grups que fan treballs de qualitat però no tenen cap plataforma per exposar la seva producció. Aquesta aposta per la cultura musical del territori quasi sembla resistència cultural donada la poca proliferació d’espais on es faci una aposta privada per la promoció artística, tot i que darrerament hi ha més iniciatives que aposten per aquest tipus d’oferta cultural.

Cal remarcar la col·laboració important en el Cicle d’entitats com Òmnium Cultural de l’Alt Urgell, Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu. També cal destacar les facilitats que el Bar Segle XXI ha mostrat per poder realitzar el Cicle en el seu espai, aquests dimarts reconvertit en cafè teatre. Tot plegat organitzat per GR3, una entitat que té entre altres l’objectiu de la promoció de la cultura a nivell local.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: