NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 24 de gener de 2012)
Uns 17 socis fundadors, entre restauradors, productors i consumidors, van constituir el passat dia 17 de gener l’Associació Slowfood Pirineus. L’associació té com a objectiu principal promoure el coneixement i el consum dels productes agroalimentaris sostenibles i artesanals del Pirineu.L’entitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tremp, té socis dels 2 Pallars i l’Alta Ribagorça i té previst ampliar la representació a la resta de comarques pirinenques.
A banda del coneixement i consum dels productes del territori, el convivium vol afavorir i crear espais de trobada entre productors, restauradors i consumidors, així com fomentar i promoure l’estudi de la tradició culinària i agroalimentària del Pirineu.
Per aconseguir aquestes finalitats, es constituiran diferents grups de treball i comissions dedicats a la comunicació i la ciutadania, la recerca, i la participació en fires, entre altres.
Mariano Gonzalvo, restaurador de l’espai gastronòmic Lo paller del Coc, és el president de l’Associació. Altres membres de la junta directiva : Gabriel Serra, restaurant Gab’s ( Pallars Jussà), Marta Serradell, xolís d’Adons ( Alta Ribagorça), Ariadna Serra ( Ecoxarxa Pallars)
Deixa un comentari