L’Alt Urgell presenta a FITUR la guia del Camí de Sant Jaume.

31 01 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Ràdio Seu, 18 gener 2012)

L’Alt Urgell presenta com a novetat a Fitur la guia del Camí de Sant Jaume per la comarca. La publicació, editada en català, castellà, francès i anglès, descriu l’itinerari de 48 quilòmetres que transcorre des dels Arenys, al terme del Pont de Bar, fins als Pontarrons, al municipi de Fígols i Alinyà.

L’espai del Consell Comarcal al saló de Madrid també donarà a conèixer el nou Espai Ermengol de la Seu d’Urgell, que inclou el museu de la ciutat i el centre d’acolliment turístic al centre històric. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, destaca la presència personalitzada de totes les comarques.

A l’Alt Urgell, el Camí de Sant Jaume segueix, en gran part, la riba esquerra del riu Segre i ha estat recuperat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb el suport de diverses institucions. L’itinerari és molt variat i hi ha diversos trams de gran interès natural, com ara el bosc de ribera entre els Banys de Sant Vicenç i el Pont d’Arsèguel, i d’espectaculars com el dels Pontarrons, exemple d’enginyeria medieval promoguda pel bisbe Ermengol al segle XI.

La recuperació del Camí forma part del Pla de Dinamització Territorial de les comarques de muntanya i del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya.

Reunions amb Rússia, Polònia i el Brasil

Pel que fa a Andorra, el Ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, assistiran personalment a Fitur per reunir-se amb representants de diversos països d’arreu del món.

Camp té previst reunir-se especialment amb els delegats de Rússia, un dels principals mercats turístics actuals. També hi haurà trobades amb els responsables de turisme de Corea, Polònia, el Brasil, la República Txeca, Ucraïna i els Emirats Àrabs, entre d’altres.

A l’estand d’Andorra Turisme, hi seran representats Ski Andorra, Naturlandia, Caldea, Hotansa, Sport Hotels, Roc Blanc, Ahotels, Somriu Hotels, Daguisa, Ski Art i Andorra Convention Bureau. L’espai del que es disposa és de 209 m2 i està situat al pavelló d’Europa, al costat de Portugal i d’altres països europeus

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: