El formatges del pirineu, cada dia més internacionals.

31 01 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (font: Viure als Pirineus, 12 desembre 2012)

Un total de 13 formatges de 7 formatgeries catalanes van ser guardonats al certamen més important del món, el concurs “World Cheese Awards 2011” que es va celebrar el passat dia 23 de novembre a Birminghan (Anglaterra). Tot un èxit que confirma que els formatgers de tot Catalunya, i molt especialment els del Pirineu, s’esforcen cada dia per elaborar productes de qualitat.En aquesta edició el certamen va reunir 2.500 formatges de tot el món que van ser valorats per 200 jutges internacionals entre els quals hi havia els millors experts catadors del món.
Els premiats catalans va ser els aquests:

Premiats amb Or
Blau de Muntanyola (Formatges de Muntanyola) Muntanyola, Osona
Ovella Bauma (Formatges Bauma) Borredà, Berguedà.
Garrotxa (Formatges Mas El Garet) Tona , Osona.
El terrós (Formatgeria Mas Alba). Tarradelles, Pla de l’Estany.

Premiats amb Plata
Lo Cadinell (Formatgeria Serrat Gros). Ossera , Alt Urgell.
Garrotxa de Muntanyola (Formatges de Muntanyola). Muntanyola , Osona.
Casa Mateu (Formatges de Surp). Surp, Pallars Sobirà.
El Garet Gran (Formatges Mas El Garet). Tona, Osona.
Bufalet de Muntanyola(Formatges de Muntanyola). Muntanyola, Osona.

Premiats amb Bronze
Cremós Bauma (Formatges Bauma) Borredà, Berguedà.
Formatge curat de cabra (Formatges Artesans de Ponent). Almacelles, Segrià.
Casa Mateu (Formatges de Surp) Surp, Pallars Sobirà.
El cremós (Formatgeria Mas Alba). Tarradelles, Pla de l’Estany.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: