Dissabtes a pagès: visites a finques i obradors artesans del Solsonès.

31 01 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Nació Solsonès, 30 gener de 2012)

El CEDRICAT organitza, en el marc del projecte Llavorae.cat, el cicle “DISSABTES A PAGÈS. Visites a finques i obradors artesanals del Solsonès” , que tindrà lloc a la comarca del Solsonès els dies 4, 11 i 25 de febrer.

El cicle pretén ser un espai per a l’intercanvi d’experiències, coneixements i creació de xarxa entre empreses productores, elaboradores i col·lectius o persones consumidores dels productes agroalimentaris locals i de qualitat del Solsonès. S’adreça a empreses productores i elaboradores de productes locals i de qualitat de la comarca, petites botigues i restaurants, persones consumidores interessades en aquests productes i també aquelles persones i empreses interessades en iniciar una activitat en aquest sector.

Consisteix en una sèrie de visites en les quals es podran conèixer de primera mà diferents experiències de producció i transformació de productes de qualitat de la comarca, així com les oportunitats i dificultats amb les quals s’han trobat els productors i elaboradors en la seva activitat. En total es visitaran un total de 6 experiències (2 cada dia), que abracen àmbits tan diversos com la producció ecològica de vedella, pollastres o patates; l’elaboració artesanal de pasta fresca o de formatges madurats de llet crua d’ovella; i la producció de llet fresca.

L’assistència a les sessions és gratuïta però cal inscripció prèvia. Es pot assistir a totes les sessions o bé a alguna d’elles per separat. Per a la primera sessió la data límit d’inscripció és el dia 3 de febrer a les 2 del migdia.

Podeu formalitzar les inscripcions o bé consultar dubtes i/o preguntes a través del correu electrònic teresa.auge@cedricat.cat o bé per telèfon (973484320). Persona de contacte: Teresa Augé. Horari d’atenció: de 9 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 4 a 6 de la tarda


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: