La ratafia “Els Raiers” de la Pobla de Segur fa 125 anys.

17 01 2012

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 17 gener 2012)

La Ratafia Els Raiers compleix 125 anys. La fàbrica de licors Cal Col·lector de la Pobla de Segur ha començat els actes de celebració amb l’edició d’un llibre que recorda la història d’una de les marques de licor més emblemàtiques de Catalunya.

L’obra repassa la història de l’empresa familiar i, a més a més, inclou un receptari de cuina amb plats elaborats amb ratafia, segons ha explicat a l’ACN, Àngel Portet, responsable de l’empresa.

Al receptari s’hi pot trobar diversos plats pirinencs que han elaborat tradicionalment a casa seva. Entre els cuiners que hi han col·laborat, però, també hi ha Carme Ruscalleda.

La cuinera de Sant Pol de Mar, posseïdora de tres estrelles Michelin, ha fet el pròleg. Allà s’hi pot llegir que “la ratafia són glops amables de cultura mediterrània, d’una beguda licorosa i aromàtica que amb només un rajolí pot capgirar el sabor d’una vinagreta”.

Advertisements

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: