L’Arxiu Comarcal de la Cerdanya acull durant aquestes festes l’exposició “Som el Baridà”

22 12 2011

Nota de Premsa (Font: Arxiu Comarcal de la Cerdanya)

L’exposició “Som el Baridà” és un dels resultats del treball participatiu realitzat dins el projecte “Quin futur volem per al Baridà?”. Aquest projecte s’inicia a partir de la inquietud dels municipis del Baridà pel futur d’aquesta zona a cavall entre l’Alt Urgell i la Cerdanya. Amb l’objectiu de reorientar la dinàmica de regressió d’aquest territori, definir escenaris de futur i possibles línies de desenvolupament, s’ha treballat amb les aportacions de la població, les entitats i les institucions que hi estan vinculades.

L’exposició representa la condensació gràfica del treball, i a partir de quatre eixos temàtics: el patrimoni natural, el patrimoni material i immaterial, les persones i l’activitat econòmica, es proposa un repàs a l’essència i caràcter propi de les poblacions baridanes, obrint la porta a la reflexió sobre el seu futur.

El projecte i l’exposició són impulsats pels municipis de Cava, Arsèguel, el Pont de Bar, Lles de Cerdanya, Montellà-Martinet i l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA), i han rebut el suport i patrocini del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat de Catalunya i els Consells Comarcals de la Cerdanya i l’Alt Urgell.

L’exposició es podrà veure del 19 de desembre al 13 de gener a la sala “Sebastià Bosom” de l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: