El Museu de Ciències Naturals de Tremp acull un curs de gestió, màrqueting i promoció del patrimoni cultural.

26 09 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 21 setembre 2011)

El Museu de Ciències Naturals de Tremp acollirà els pròxims dies 5, 6 i 7 d’octubre un curs de gestió, màrqueting i promoció del patrimoni cultural dins l’àmbit local. El seminari s’estructurarà a partir de dos eixos claus: la gestió i la promoció dels productes de proximitat relacionats amb la cultura.

L’objectiu final de seminari és que a través de reconeguts especialistes a nivell nacional s’aconsegueixi “una major eficàcia i visibilitat en les accions que des d’aquest sector es puguin anar desenvolupant en un futur”.

Segons indica l’organització, els últims anys han augmentat els productes patrimonials en l’àmbit de l’Alt Pirineu amb l’obertura de nous museus, l’organització de visites guiades, itineraris, esglésies i espais visitables. És per això que “davant d’aquest fenomen i tenint en compte l’important paper que els recursos patrimonials poden tenir cara al desenvolupament d’un territori específic, és del tot adient aprofundir en aquesta temàtica i crear un espai tant de coneixement com de debat i reflexió compartida”.

El curs està obert a tothom que hi estigui interessat, tot i que està destinat d’una forma especial a tècnics en patrimoni i gestió cultural, responsables polítics d’equipaments i infraestructures culturals. La inscripció, que és gratuïta, es pot dur a terme posant-se en contacte amb Ceder Pirineus (973 652529 / info@cederpirineus.cat) o bé l’Ecomuseu de les valls d’Àneu (973 626436/ ecomuseu@ecomuseu.com).

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: