El Consorci Alt Urgell-Cerdanya inicia les xerrades informatives sobre els ajuts LEADER.

26 09 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 14 setembre 2011)

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya inicia aquest dimecres, 14 de setembre, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, un conjunt de xerrades informatives sobre la nova convocatòria d’ajuts Leader per a empreses del món rural. La trobada està prevista a les 20.00 hores.

Per tal d’explicar aquests ajuts als emprenedors i empreses ja existents, el consorci també ha convocat xerrades informatives a l’Ajuntament d’Oliana (dijous, 15 de setembre, a les 20.00 hores), al d’Organyà (divendres, 16 de setembre, a les 20.00 hores) i al centre cívic de Bellver de Cerdanya (dimarts, 20 de setembre, a les 20.00 hores).

El programa Leader ofereix línies de subvencions distribuïdes en tres àmbits: la creació i la millora de microempreses; la transformació i la comercialització de productes agroalimentaris; i al sector turístic. Els ajuts oscil.len entre un 20 i un 35 per cent de la inversió, amb una aportació màxima de 200.000 euros per beneficiari en un període de tres anys.

La nova convocatòria es publicarà en breu al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). La iniciativa compta amb el suport del departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, que aporta un 70% dels diners, i la Comissió Europea a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), que finança el 30% restant.

A les comarques de l’Alt Urgell i a una part de la Cerdanya el programa Leader està gestionat pel Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, que actualment es troba ubicat al Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Per a més informació sobre la subvenció i la documentació necessària cal trucar al telèfon 973 35 31 12.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: