Activitat: observació d’ocells des de l’àrea de berenada de la Roca de la Sabina, a Andorra.

26 09 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 26 setembre 2011)

El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa i el CENMA (Centre d’Estudis de la Neu i de la Muntanya d’Andorra) de l’Institut d’Estudis Andorrans se suma aquest dissabte a la celebració del Dia Mundial dels Ocells. Els objectius d’aquesta jornada, organitzada a escala mundial, són donar a conèixer les amenaces que afecten els ocells i les mesures de conservació necessàries per a la seva supervivència, a més de conscienciar la població sobre la importància del patrimoni natural.

És per això que el pròxim dissabte, 1 d’octubre, tindrà lloc, de les 8.00 a les 12.00 hores, una activitat d’observació ornitològica des de l’àrea de berenada de la Roca de la Sabina, indret fàcilment accessible en vehicle. L’espai, que disposa d’un mirador panoràmic del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, es troba al peu de les pistes d’esquí de l’estació d’Arinsal, gairebé al final, i al costat dret (en sentit ascendent), de la carretera de Comallempla (CS-520), a una altitud aproximada de 1.895 metres.

L’activitat és gratuïta i no es requereix inscripció. N’hi ha prou, doncs, d’arribar a l’indret esmentat (si pot ser, amb uns prismàtics), en qualsevol moment dins el període horari establert. Les explicacions, a càrrec del biòleg Jordi Nicolau, es complementaran amb observacions mitjançant telescopis terrestres.

Per a més informació es pot contactar amb el CENMA (rcaritg.cenma@iea.ad) o amb l’òrgan gestor del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa (francescvela@comumassana.ad).

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: