12 de novembre: Primera Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell.

7 09 2011

L’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgens ens fa saber que

el proper dissabte 12 de novembre tindrà lloc la Primera Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell, que es realitzarà durant tot el dia a les instal·lacions de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell, organitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell.

Es tracta d’una jornada en la qual es presentaran un conjunt d’estudis i treballs sobre la comarca a partir de ponències de fins a vint minuts de durada. Els textos de les ponències que reuneixin els requisits necessaris seran publicats al segon número de la revista “Interpontes: Estudis de l’Alt Urgell”, que té prevista la seva aparició l’any 2012.

Us fem arribar aquesta informació per tal que us reserveu la data en cas que estigueu interessats en participar-hi (sempre tenint en compte que es tracta d’un acte totalment públic i gratuït), i també per animar-vos a la presentació dels treballs que pugueu estar duent a terme, sobre qualsevol àmbit del coneixement, sempre que tinguin com a àmbit territorial la comarca de l’Alt Urgell.

En aquest sentit, hem obert un termini de recepció de propostes de comunicacions que finalitza el proper DILLUNS 12 DE SETEMBRE. Abans d’aquesta data ens podeu fer arribar els resums de les vostres comunicacions, d’uns 1.000 caracters d’extensió, per tal de valorar la seva idoneïtat i per definir i concretar el programa de la jornada.

Us animem a participar a la jornada, ja sigui presentant els vostres treballs o sigui assistint-hi com a públic. Podeu enviar els resums juntament amb les vostres dades de contacte al correu electrònic: iecalturgell@gmail.com

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: