programa INSOMNI de l’Alt Urgell; propostes alternatives d’oci nocturn.

22 08 2011

La primera activitat que tindrà lloc els divendres 12 i 19 d’agost es desenvoluparà a la piscina municipal de la Seu i obrirà les seves portes a les deu de la nit d’ambdós divendres. Els i les joves podran prendre un bany nocturn acompanyats amb música chill out en directe. El preu de l’entrada és de 2 euros i es podrà adquirir a la mateixa entrada d’aquesta instal·lació aquàtica.
NOTÍCIA DE PREMSA (Viure als Pirineus, 11 agost 2011)

Pel que fa al curs de fotografia digital nocturna, que tindrà lloc aquest dissabte 13 d’agost, tindrà lloc a la sala polivalent de l’Oficina Jove, de dos quarts de vuit del vespre a dos quarts d’onze de la nit. El curs consta d’una classes teòrica d’una hora i d’una sortida a l’exterior per a poder practicar les tècniques de fotografia prèviament apreses durant aquesta formació. El preu de la inscripció per a poder prendre part en aquest curs és de 10 euros. Per inscripcions cal dirigir-se a l’Oficina Jove.

Recordem que el programa Insomni té com a objectiu principal la prevenció de conductes de risc com el consum abusiu d’alcohol i drogues. A més a més, també es planteja el foment de la participació activa dels joves de l’Alt Urgell, la promoció de l’esport, el joc en equip i la convivència.

Insomni, organitzat pel Servei de Salut de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, compta amb la col·laboració de L’EsportxTu de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Oliana, la piscina de Coll de Nargó i empreses privades com X-Pirience, l’estudi fotogràfic de Raquel Torrent, el Karting el Pla i Víctor Vallverdú.

podem trobar més informació en el seu programa.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: