Berenars literaris d’Andorra la Vella.

22 08 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Pere Moliné pel Diari d’Andorra, 20 agost 2011)

La propera edició dels Berenars Literaris que organitza el Centre de la Cultura Catalana comptarà enguany amb una novetat destacable, ja que la iniciativa s’obrirà a escriptors que no són d’Andorra però que han tractat en la seva obra temàtica del Principat.

Els Berenars Literaris són trobades que es fan en un cafè i que compten amb la presència d’un autor amb el qual els assistents poden conversar durant una estona i parlar de diversos temes, des dels seus llibres fins a l’estat actual de la literatura al Principat o qualsevol altra qüestió.


La poetessa Teresa Colom en la passada edició.

L’objectiu és acostar els autors als seus lectors habituals i als qui no els coneixen d’una manera diferent i més distesa que les habituals presentacions de llibres. En l’edició anterior d’aquesta iniciativa les trobades estaven limitades a escriptors d’Andorra o de la Seu i es va comptar amb la presència d’Ester Fenoll, Teresa Colom, Josep Dallerès, Alfred Llahí, Albert Villaró i Isidre Domenjó.

Per altra banda, des del Centre de la Cultura Catalana es va assegurar que lluitaran perquè el premi Carles Sabater pugui seguir-se realitzant, ja que ja no compten amb l’ajut de 3.000 euros per pagar els premis que fins fa poc atorgava una entitat financera. El gerent del Centre de la Cultura Catalana, Arnau Colominas, va afirmar que “som conscients que aquest premi no es pot morir”, i hi va afegir que estaven buscant els fons necessaris per dotar els guardons d’aquesa iniciativa que organitza el centre. Colominas va afirmar que “el premi ha tingut força èxit, ja que, per exemple, en la darrera edició vam rebre el doble de maquetes i molts dels grups que han guanyat el certament han acabat triomfant, com és el cas d’Anna Roig i l’ombre de ton chien.

A més, el Centre de la Cultura Catalana està replantejant el format de la Mostra de cinema en català, “per voluntat pròpia”, i també perquè abans es feia gràcies a un conveni amb els Cinemes Modern, que van tancar al públic el 3 d’abril.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: