Nous horaris dels museus andorrans.

18 07 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Diari d’Andorra, 14 juliol 2011)

Els nous horaris dels museus nacionals entraran en vigor aquest divendres, després que el Govern aprovés dur a terme una prova pilot amb ampliació dels horaris dels museus nacionals i monuments d’Andorra, a demanda de les necessitats del sector turístic. A la sessió de Govern del 22 de juny, es va acordar realitzar una prova pilot entre el 15 de juliol i el 31 d’agost.

Durant aquestes setmanes els museus nacionals obriran els diumenges a la tarda, tots el dilluns i tancaran al vespre a les 20 hores tots els dies. La mesura afectarà a partir d’aquest divendres els set museus nacionals: Centre d’Interpretació del Romànic de Pal; Farga Rossell; Casa Rull; Casa-Museu d’Areny-Plandolit; Museu Postal; Casa de la Vall; i Museu de l’Automòbil, que obriran tots els dies de la setmana de 10 a 14 hores i de 15 a 20 hores.

Andorra Turisme i el Departament de Patrimoni Cultural del Govern faran un seguiment de l’aplicació d’aquests horaris, en quant al nombre i tipus de visitant i franges horàries de més afluència. L’avaluació d’aquesta prova pilot ajudarà a planificar els horaris en les diferents temporades.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: