El Parc Natural de l’Alt Pirineu obre el Centre de Visitants Terres de Frontera d’Ós de Civís.

18 07 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 8 juliol 2011)

El Parc Natural de l’Alt Pirineu obre aquest dissabte, 9 de juliol, el Centre de Visitants Terres de Frontera, a Os de Civís. Durant tot l’estiu, els visitants podran conèixer a través d’aquest espai les peculiaritats dels territoris fronterers.

La posició geogràfica singular de la localitat d’Os de Civís, ubicada a l’Alt Urgell però a la qual s’hi accedeix per Andorra, ha fet d’aquesta petita població un indret idoni per donar a conèixer les especificitats dels territoris de frontera. Així, el Centre de Visitants Terres de Frontera permet descobrir, mitjançant una exposició amena i àgil, els contactes culturals, els intercanvis econòmics, els processos de confrontació o les iniciatives de cooperació dels territoris existents al voltant d’una divisió territorial.

Os de Civís és un dels llocs que acull més visitants del Parc Natural de l’Alt Pirineu. És per això que tots aquells que desitgin conèixer les possibilitats de visita d’aquesta zona (activitats, itineraris, indrets singulars) i, en general, de tot el Parc Natural, podran trobar tota la informació necessària al punt d’assessorament ubicat al mateix centre d’interpretació.

El centre romandrà obert des d’aquest dissabte, 9 de juliol, i durant tot l’estiu, de dimarts a dissabte, en l’horari de 9:30 a 14:30 h i de 15:00 a 17:30 h. A més, a partir del dia 15 de juliol es duran a terme visites guiades a l’exposició permanent dues vegades al dia.

Anuncis

Accions

Informació

3 responses

18 07 2011
Elisabet Garrabou

Ja era hora..!!! Hi ha algú k parli Anglès i/o Francès ?

2 08 2011
Laia Creus i Gispert

Hola Elisabet, perdona el retard en la resposta. Hauries de contactar directament amb el Parc Natural de l’Alt Pirineu per saber si algú parla anglès o francès. T’envio les seves dades de contacte al teu email. Bon estiu!

2 08 2011
Elisabet Garrabou

Rebut el teu mail. Moltes gràcies.Conec la persona k em parles.
Els parcs han despaxat 22 persones fins ara…
Fins la propera i ànims !!
Lys

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: