Trasllat de l’Escola de Capacitació Agrària Eqüestre a l’Alt Urgell.

30 06 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 28 juny 2011)

El Govern ha aprovat aquest dimarts el tancament de l’Escola de Capacitació Agrària Eqüestre de l’Hospitalet del Llobregat i el trasllat de la seva activitat a l’Escola de Capacitació Agrària del Pirineu, a la Seu d’Urgell, com a mesura de racionalització de l’organització.

El trasllat es farà efectiu a partir del proper 1 de juliol i permetrà donar continuïtat a la tasca formativa agrària especialitzada en l’àmbit eqüestre que desenvolupa el centre.

El tancament està motivat perquè el Ministeri de Foment, propietari de la finca on està situada l’Escola, ha venut els terrenys al Consorci per a la Reforma de la Gran Via de l’Hospitalet. Davant d’això el Govern ha aprovat traslladar la formació eqüestre que s’impartia en aquest centre a la Seu d’Urgell en tractar-se de “l’opció més idònia des d’un punt de vista estratègic, econòmic, d’infraestructura i de servei”.

El centre de l’Hospitalet forma part de la xarxa de catorze escoles i centres de capacitació agrària de les quals disposa el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural arreu de Catalunya. Imparteixen cicles formatius de grau mitjà i superior i formació contínua per a joves que es volen incorporar a l’activitat agrària i agroalimentària. També ofereixen formació contínua per a professionals del món agrari.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: