L’escola Folk del pirineu-Tallers d’Arsèguel reben 108.000 euros per al període 2011-2013.

30 06 2011

NOT´CIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 28 juny 2011)

Situat a la localitat d’Arsèguel, el centre va ser creat el 2010 a través d’un conveni entre el Departament de Cultura, l’Ajuntament d’Arsèguel, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i l’Associació Cultural per la Tradició Musical TRAM amb l’objectiu de dotar les comarques pirinenques de programes formatius sobre la tradició d’aquest àmbit territorial i convertir-se en una eina més de promoció de l’aprenentatge de matèries relacionades amb la cultura tradicional, bàsicament la música i la dansa.

Actualment l’escola desenvolupa els programes següents: Tallers d’Arsèguel de música i dansa tradicional (caps de setmana al llarg del curs acadèmic), Folk a l’escola (dedicat a portar l’aprenentatge de la música tradicional a escoles de comarques pirinenques), Pedagogia de la música i la dansa tradicionals (a través del curs regular i de la convocatòria de classes magistrals) i Colònies musicals.

A banda de l’aportació del Govern, en el període 2011-2013 l’Institut d’Estudis Ilerdencs destinarà 30.000 euros al centre. L’Ajuntament d’Arsèguel cedirà els espais de l’escola per un període mínim de 10 anys.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: