Finalitzada la reconstrucció de Sant Serni de Cabó.

30 06 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 28 juny 2011)

A l’acte hi van assistir l’alcalde de Cabó, Josep Marqués, l’abat de Montserrat, Josep Mª Solé, el president del Consell Comarcal, Jesús Fierro i l’arquitecte de l’obra Antoni Fiol, qui va fer una explicació dels treballs de reconstrucció d’aquesta mil·lenària església.

Conclòs l’acte, els assistents es van traslladar al poble veí del Vilà per pendre part de la inauguració d’un monument a la memòria del P. Cebrià Baraut i Obiols (1917–2003) monjo de Montserrat i historiador de les Valls d’Andorra i de les terres d’Urgell. L’acte va comptar amb un públic nombrós de la vall de Cabó i admiradors de la gran personalitat de P. Cebrià Baraut. També hi van assistir el delegat del Bisbe d’Urgell, Nemesi Marqués, el representant personal del Copríncep a Andorra, Rector del Poble Evarist Vigatà, i la neboda del P. Cebrià, Alfonsina Feliu Baraut. i amb una nombrosa assistència de públic de la Vall de Cabó i admiradors de la gran personalitat del P. Cebrià.

Cal destacar que aquest monument ha estat promogut per l’Associació Amics de la Vall de Cabet amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cabó, la Fundació Reig d’Andorra. Amb aquesta obra, de l’artista Lluís Bosa Obiols, es pretén perpetuar la memòria d’aquest insigne fill d’aquest poble.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: