Gòsol estrena un espai dedicat a Picasso.

10 06 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 6 juny 2011)

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, va presidir aquest dissabte l’acte d’inauguració del nou Centre Gósol i Picasso. Gilabert va ser rebut a l’Ajuntament per l’alcalde Lluís Campmajó i la resta de la corporació municipal.

L’acte va comptar amb la participació de la professora titular d’Estètica i Teoria de les Arts de la UAB, i impulsora del projecte museogràfic, Jessica Jaques, el president del Consell Comarcal del Berguedà, Sergi Roca, mossèn Josep Maria Ballarín, i el regidor de l’Ajuntament de Gósol, Enric Castella.

La comitiva va visitar les instal·lacions de les associacions del municipi, com a acte previ a la tallada de cinta protocol·lària del Centre Gósol i Picasso i la posterior visita a les instal·lacions del Centre. El president de la Diputació de Lleida també va fer una visita d’obres del local sociocultural de Gósol.

El president de la Diputació de Lleida va destacar la importància de la col·laboració entre el teixit social, l’econòmic i les institucions per impulsar i dinamitzar el centre que ha catalogat com “el resultat de la suma d’esforços de tots”. El president de la Diputació va recordar que el museu ha de ser un motor econòmic per Gósol i que es tracta d’una inversió de futur per la localitat

L’acte d’inauguració va comptar també amb l’assistència de Lluís Buguña, representant del Museu Picasso; Rosa Colomer, representant del Consorci de Turisme de l’Alt Berguedà; i Ramon Artigas, arquitecte municipal, entre d’altres.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: