Nous actes a Andorra

3 06 2011

(Font: Departament d’Ensenyament Superior i Recerca del Ministeri d’Educació, Joventut i Esports del Govern d’Andorra)

1. Aquest dijous dia 2 de juny es va presentar el llibre: Remeis i plantes d’ús tradicional al Pirineu. Recull etnobotànic i etnomicològic de les Valls d’Andorra” de Manel Niell i Antoni Agelet al Museu del Tabac de Sant Julià de Lòria.

El presentaren el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra de l’Institut d’Estudis Andorrans i el Museu del Tabac.

2.Presentació del Treball de recerca: “Detecció i recuperació de riscos naturals a través de les fonts documentals andorranes” del Sr.Joan Lluís Ayala, historiador

Data: Dimarts 7 de juny del 2011
Lloc: La Llacuna. C. Mn Cinto Verdaguer 4-6. Andorra la Vella
Hora: 19.30-21h
Acte obert al públic

Introducció a càrrec del Sr. Mariano Barriendos, doctor i professor del Departament de Geografia Física de la Universitat de Barcelona i coordinador de la recerca. Presentació a càrrec del Sr. Jordi Guillamet, director de l’Institut d’Estudis Andorrans i de la Sra. Cinta Pujal cap de l’Àrea d’Arxius i Gestió de Documents.

L’investigador va gaudir de l’ajut Cebrià Baraut atorgat per l’Arxiu Nacional el 2008, amb la participació econòmica del Departament de Recerca. Ha documentat més de 230 catàstrofes naturals entre el segle XV-XX. Una aportació pionera acompanyada d’una interessant reflexió sobre com afecten els desastres naturals sobre la població i en la gestió del territori.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: