El retaule de Sant Ermengol es donarà a conèixer a través d’Òmnium Cultural.

18 05 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 13 maig 2011)

L’organització del Retaule de Sant Ermengol i Òmnium Cultural de l’Alt Urgell han iniciat converses per a estrènyer la col.laboració amb l’objectiu de promocionar-se mútuament. Ambdós presidents, Ramon Graell i Ermengol Puig, van coincidir en l’interès mutu perquè l’espectacle medieval sigui més conegut arreu del territori català.

Des d’Òmnium es recorda que el Retaule és “un espectacle únic de música, llum i color” on més d’un centenar de veïns representen fragments de la vida de Sant Ermengol. Ramon Graell va incidir en el fet que “ja que el Retaule forma part de la cultura catalana, Òmnium Cultural és la millor plataforma per donar-hi suport.

Els dos presidents esperen que aquesta col.laboració serveix per sumar més espectadors al Retaule, no només de l’Alt Urgell sinó de tot el país. Cal recordar que Òmnium compta amb més de 23.000 socis i 27 seus arreu de Catalunya. Entre d’altres accions recents, va ser la impulsora de la històrica manifestació del 10 de juliol passat sota el lema Som una nació. Nosaltres decidim. Alhora, manté una relació molt estreta amb l’Obra Cultural Balear i Acció Cultural del País Valencià.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: