El “Retaule de Sant Ermengol” fa tallers per a millorar-ne la qualitat.

6 05 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 4 maig 2011)

El Retaule de Sant Ermengol organitza aquest mes tallers per millorar l’espectacle. El dia 9 es faran classes d’interpretació; i el dia 17, de cant.

Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom, si bé queden poques places. S’emmarquen dins els Tallers per la Festa, que promociona el Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat de Catalunya i que gestiona la Fundació Societat i Cultura (FUSIC).

El taller d’iniciació a la interpretació anirà a càrrec de Joan Hernández; i el de cant coral, de Lluís Obiols. El primer es portarà a terme durant tot el mes de maig, i el segon durant els mesos de maig i juny. Ambdós tallers tindran lloc a les instal·lacions de l’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell.

Els intèrprets del Retaule de Sant Ermengol i el públic en general podran aprendre tècniques com ara la vocalització, sense perdre l’essència de teatre amateur. Per a més informació sobre el contingut es pot visitar el web http://www.tallersperlafesta.org.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: