Cuina a dos mans al Pallars per preservar plats tradicionals de la zona.

6 05 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (fONT: rÀDIO sEU, 3 MAIG 2011)

L’Associació Gastronòmica La Xicoia i el projecte Recossira, dins del programa d’alimentació saludable de la gent gran, han realitzat un taller d’intercanvi de coneixements a la cuina. Són tallers a dos mans que consisteixen en què una mestressa de casa i un cuiner d’un restaurant han d’elaborar un mateix plat.

Segons informa l’ACN, la mestressa de casa l’elabora com tradicionalment es feia a les cases de pagès i el cuiner amb un toc d’innovació però sense renunciar a la tradició. El plat elaborat per la mestressa de casa acabarà sortint a la carta del restaurant. En el cas del primer taller sortirà a la carta del restaurant Farré de Baro; prims de corder amb patates estofades de la Maria de Casa el Mestre d’Arcalís.

Aquest és el primer d’un seguit de tallers que es realitzen dins del Ral·li Gastronòmic de l’Associació Gastronòmica La Xicoia del Pallars Sobirà. Els dos següents que hi ha programats són el dia 5 de maig a l’Hotel Pessets de Sort i el dia 11 de maig a l’Hotel Roch d’Altron.

El Ral·li Gastronòmic que organitza l’Associació La Xicoia del Pallars Sobirà es perllongarà fins al dia 19 de juny. Fins a aquesta data estan programats un seguit d’activitats culinàries.

Advertisements

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: