Jordi Castells, nou director de l’IDAPA

3 05 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 29 abril 2011)

Jordi Castells serà el nou director de l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) en substitució d’Arcadí Castilló. Així ho va afirmar el Secretari de Territori i Mobilitat i nou vicepresident segon de l’IDAPA, Damià Calvet. Calvet va explicar que en aquesta primera sessió del nou Consell Rector de l’Institut, celebrada aquest dijous, “s’han presentat els nous membres i s’ha proposat el nou director”. I va manifestar la voluntat “de continuar el treball fet i el reforçament de la institució”. Calvet va manifestar la importància de l’Institut pel territori i va dir que es reforçarà la “interlocució amb les estacions d’esquí, tant alpines com nòrdiques, la coordinació amb els parcs naturals, i en tots el temes que toquin al territori”. Calvet va dir que l’IDAPA ha de representar “una comunicació transversal del Govern al territori i del territori al Govern”.

El Secretari de Territori i Mobilitat va explicar que el nou president de l’IDAPA és el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ja que la seva conselleria és la que substitueix la de Política Territorial.

L’IDAPA és un organisme autònom de caràcter administratiu de la Generalitat de Catalunya. La missió de l’Institut és la impulsar el desenvolupament socioeconòmic integral de les comarques pirenaiques: l’Alta Ribagorça, l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran. I la de contribuir al desplegament de les polítiques de planificació territorial de la Generalitat, i especialment al Pla Territorial de l’Alt Pirineu i Aran.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: