Per Sant Jordi es feu una Jornada de Portes obertes a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

26 04 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 20 abril 2011)

Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, l’Arxiu Comarcal farà aquest dissabte una jornada de portes obertes en la qual es farà una presentació en 3D de fotografies de la Seu i comarca entre els anys 1900 i 1970.

Dissabte, dia 23 d’abril, l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell obrirà les portes a totes aquelles persones que vulguin conèixer i visitar aquest equipament cultural, a través de visites guiades que començaran a les onze del matí, a la una del migdia i a les cinc de la tarda.

Les activitats organitzades consistiran en un recorregut guiat per part dels arxivers a les àrees públiques i privades de la instal·lació i una projecció del vídeo de difusió de les tasques que realitza l’Arxiu Comarcal, acompanyada d’una exposició de documents històrics.

El plat fort de la visita serà una presentació en 3D de fotografies de la Seu i comarca compreses entre el 1900 i el 1970. Es regalarà unes ulleres 3D a tots els assistents.

L’Arxiu Comarcal, situat al Carrer Sant Ermengol, camí de Castellciutat, és un equipament de nova planta inaugurat el juny de 2010, i està dotat de les instal·lacions més avançades per custodiar la documentació històrica i administrativa que aporten tant les institucions de la comarca com les persones particulars que, en definitiva, constitueixen la memòria del nostre país.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: