Les formatgeries de la Vall d’Aran aposten per la innovació.

14 04 2011

NOTÍCIS DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 8 abril 2011)

Els dos centres de producció de formatges i iogurts de la Val d’Aran s’han reunit amb Francisco J. Càceres, coordinador del projecte Nou Senders. Les empreses Hormatges Tarrau i Hormatgeria Irissa volen promocionar  diferents varietats del tradicional formatge aranès, elaborat amb llet de vaca de l’Alt Pirineu.

L’Hormatgeria Irissa, que des de fa un any també fa iogurts, presentarà nous sabors, com el de vainilla. Està previst que a l’estiu llanci una línia de formatges elaborats amb llet de vaca crua.

Francisco J. Càceres va recordar que Nou Senders té com a objectiu fomentar l’ocupació i dinamització de l’activitat econòmica a la Val d’Aran i l’Alt Pirineu, amb un producte turístic supracomarcal que tindrà en el formatge, el principal nexe en comú.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: