El vídeo de la conferència “Excavacions a la Catedral de Tarragona” ja està disponible a Internet

15 03 2011

NOTA DE PREMSA (Font: Servei d’Arqueologia i Paleontologia )

El vídeo de la conferència “Excavacions a la Catedral de Tarragona” ja està disponible a Internet a la web de la Tribuna d’Arqueologia.

La conferència va ser emesa en directe el passat dia 23 de febrer i ara ja podeu consultar el vídeo a la web de la Tribuna, on podreu trobar també en vídeo la majoria de les sessions ja realitzades del cicle 2010-2011.

Enllaç als vídeos de la Tribuna d’Arqueologia 2010-2011: http://bit.ly/fx6BhE

La transmissió en directe va ser seguida per més de 300 persones via Internet, que van fer comentaris via Facebook i Twitter i també van fer preguntes que els conferenciants van respondre en directe. La notícia anunciant la conferencia, va ser vista per més de 3.000 persones entre les tres webs que van fer la transmissió, patrimoni.gencat, ICAC i Sàpiens.

Diferents blogs de cultura, webs i mitjans de comunicació van recollir la notícia de la conferència i de la transmissió i se’n van fer ressò.

La propera transmissió en directe per Internet de la Tribuna d’Arqueologia serà el dia 8 de juny amb la conferència “Les tombes reials de Santes Creus” que serà presentada per Carme Subiranas, Assumpció Malgosa i Marina Miquel, amb Agustí Alcoberro com a moderador.


 

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: