Turisme de l’Alta Ribagorça es promociona a Navarra.

28 02 2011

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 14 febrer 2011)

Els dies 18, 19 i 20 de febrer el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça va estar present a la Fira de Turisme de Navarra (Navartur), compartint el mostrador Pirineus dins l’estand de Turisme de Catalunya. La Fira de Navarra és una de les fires turístiques més importants que es realitzen al nord d’Espanya. L’any passat van visitar la fira més de 24.000 persones, un 12% més que l’any anterior.

L’Alta Ribagorça participarà en la modalitat córner, és a dir estarà present a l’estand del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida. Aprofitant la presència de la comarca a la fira, es tornarà a presentar el plànol guia de serveis de l’Alta Ribagorça per al 2011 que ja es va presentar a Fitur, la fira de turisme que se celebra a Madrid al mes de gener. En aquesta guia es detallen els serveis i els preus dels allotjaments turístics, restaurants i empreses d’esports de la comarca.

D’altra banda, el Patronat de Turisme de l’Alta Ribagorça ha començat a enviar diferent material promocional a fires que se celebren a l’estranger com la Fira IMTM de Tel Aviv, el Salon Mahana a Tolosa, França, que va tenir l’any passat 19.700 visitants, i la FIETS Wandelbeurs a Àmsterdam. En aquestes fires l’Alta Ribagorça participa sota la Marca Pirineus.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: