Torna el Museu del Còmic de la Massana.

8 02 2011
NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Diari d’Andorra, 7 febrer 2011)
La segona temporada del Museu de la Massana Còmic arrencarà aquest dijous, 10 de febrer, amb la inauguració de la mostra L’art de la il·lustració, centrada en la fantasia heroica del dibuixant Sanjulian (Barcelona, 1941).

Manuel Pérez Clemente és el nom real de Sanjulian, format en Belles Arts a Sant Jordi, una de les escoles més prestigioses d’art d’Espanya. El 1961, amb només 20 anys, Sanjulian va començar a treballar a Selecciones Ilustradas, una important agència europea d’art.
Les seves habilitats tècniques i la seva visió artística el van fer triomfar ràpidament als mercats editorials europeus. El 1970 comença a treballar al mercat americà, en agències de publicitat, editorials i estudis de cinema dels Estats Units on va guanyar multitud de premis.
Les seves portades per a la revista Warren han esdevingut llegendàries i són peces altament cotitzades al mercat actual. Les seves obres han estat sovint comparades amb la de grans pintors pel que fa a la seva paleta i les seves habilitats tècniques.

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: