El Centre Cívic de la Seu acull una exposició en còmic sobre la vida de Martin Luther King.

21 12 2010

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Viure als Pirineus, 21 desembre 2010)

Aquest dimecres, 22 de desembre, s’inaugurarà al centre cívic El Passeig de la Seu d’Urgell, l’exposició de la novel·la gràfica que porta per títol ‘King’ de l’artista i il·lustrador canadenc Ho Che Anderson. La mostra, que romandrà oberta fins el 23 de gener del proper any, pertany a l’Obra Social de la CAM i està organitzada per la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

Fotografia relacionada amb la imatge Una de les imatges que es podran veure a l’exposició.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc a la set vespre i anirà a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament urgellenc, Miquel Colom, i el director de l’oficina de la CAM a la Seu d’Urgell, Marc Gual, juntament amb el director del saló La Massana Còmic i president de l’Associació Andorrana del Còmic, Joan Pieras.

King de Ho Che Anderson és una biografia gràfica monumental del reverend Martin Luther King que l’allibera de la imatge santificant i unidimensional tan prevalent en la cultura popular.

En aquesta mostra, l’artista canadenc ens presenta el reverend King -pare, marit, polític, negociador, idealitsa, pragmàtic, inspiració per a milions de persones- amb una vida intensa, de carn i ossos.

L’exposició que ens porta Caja Mediterráneo ens apropa una gran selecció de les il·lustracions originals que mostren la gran qualitat de l’il·lustrador, la potència de l’obra i les diferents tècniques utilitzades en el còmic

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: