La Seu acull la quarta edició de la Fira d’Art.

15 12 2010

NOTÍCIA DE PREMSA (Font: Ràdio Seu, 14 desembre 2010)

Aquest dissabte, la Seu d’Urgell acollirà la quarta edició de la Fira d’Art, organitzada per l’Ajuntament urgellenc i el col•lectiu d’artistes l’Aparador. La mostra romandrà oberta entre les 10 del matí i les 8 del vespre.

La Fira d’Art es desenvoluparà al carrer de Sant Josep de Calassanç, on s’hi instal•larà una carpa condicionada per a les baixes temperatures. La Fira comptarà amb la participació de 22 artistes de la Seu, l’Alt Urgell, la Cerdanya i Andorra, pertanyents al col•lectiu l’Aparador.

El públic assistent podrà mirar, triar i comprar l’obra exposada. I amb la idea d’oferir en un sol espai la possibilitat de poder comprar obsequis de Nadal amb personalitat, la Fira d’Art de la Seu reunirà artistes de diferents disciplines: pintura, fotografia, ceràmica, dibuix, art tèxtil i escultura.
Al mateix temps, es realitzara una Action Painting per celebrar els 6 anys de l’Aparador, l’acció compta amb la col•laboració de Fustes Mavisa i Pintures Tarròs.

Els artistes participants són: en pintura, Salvador Albanell, Josepa Travé, Carme Invernón, Josep Soriano Lucaya, Jaume Rovira, Fernando Cauda, Teresa Font i Pere Guevara; en fotografia, Bernat Manresa i Adrià Ventura; en escultura, Joan Canal i Nico de Winter; en art tèxtil, Teresa Gutiérrez; en objectes d’art, Ramon Berga; i Salvador Maura i Sandra March mitjançant una instal•lació.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: